Over ons

Historiek

Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan bij diverse werkgevers, richtte ik 25 jaar geleden, in januari 1993, Auto’s Bauwens Dirk op.

Bij een bevriende garagist kon ik een plaatsje huren om de eerste klanten te ontvangen, eerst in bijberoep, maar al gauw werd de stap gezet naar volledig zelfstandig hoofdberoep.

 

De volgende stap was een locatie zoeken die geschikt was om een ruimer aanbod te kunnen bieden aan mijn steeds groter wordende klantenbestand.

In 1998 verhuisden we naar de Leuvensesteenweg in Diest, doch al snel werd ook deze locatie te klein en aangezien er daar geen uitbreiding mogelijk was, werd in 2006 de aankoop van ons huidige pand een feit.

Na vele verbouwingswerken en het bekomen van alle nodige vergunningen, werd er in januari 2007 gestart onder de hervormde naam Auto’s Bauwens Bvba.

Wie zijn wij nu?

Ondertussen hebben we niet stilgestaan.

We beschikken vandaag over een up to date werkplaats met de meest recente apparatuur waarmee we ook de hoogtechnologische wagens kunnen onderhouden en zo nodig herstellen.

Om ons cliënteel steeds meer te kunnen aanbieden hebben we in 2012 onze infrastructuur uitgebreid met een eigen carrosserie afdeling, en blijven we constant investeren om op de moderne automarkt volledig mee te kunnen.

We beschikken ook over een takelwagen om ons eigen cliënteel een depannage dienst te kunnen aanbieden in geval van nood.

We zijn niet alleen een service-garage, maar dragen ook ons steentje bij in de verkoop van wagens.